No.2, Qixin 1. Yol, Xinsha Sanayi Bölgesi, Muzhou Kasabası, Xinhui Bölgesi, Jiangmen Şehri, Guangodong Eyaleti, Çin +86-13392081481 13392081481@163.com
BİZİ TAKİP EDİN -
Ürünler
T5 Tüp Muhafaza Kiti
  • T5 Tüp Muhafaza KitiT5 Tüp Muhafaza Kiti

T5 Tüp Muhafaza Kiti

Olağanüstü darbe, ısı ve düşük sıcaklık direncine sahip, dayanıklı polikarbonattan yapılmış yüksek kaliteli T5 Tüp Muhafaza Kitleri sunuyoruz. Yüksek ışık verimliliği ve %93 geçirgenlik sağlayan bir reflektör tasarımıyla donatılmış olup, parlak, enerji tasarruflu aydınlatma sağlar. Hafif, aletsiz kurulabilen ve çevre dostu, özelleştirilebilir şeffaf/beyaz kaplamalı bu ürün, ticari alanlara, barlara ve otoparklara uygundur. Dünya çapında ihraç edilen ve son derece güvenilir ürünlerle ODM/OEM hizmetleri, sıkı kalite kontrol, altı üretim üssü ve 150 milyon yıllık üretim sunuyoruz.

T5 Tüp Muhafaza Kitimiz, dayanıklılık, yüksek ışık geçirgenliği ve estetik çok yönlülüğü bir araya getirerek modern aydınlatma çözümleri için hassas bir şekilde tasarlanmıştır. Çin'in önde gelen plastik ekstrüzyon üreticisi ve aydınlatma bileşeni tedarikçisi Jiangmen Xinchen Plastic Electronic Technology Co., Ltd. tarafından tasarlanan ve üretilen bu kit, ekstrüzyon kalıplama, plastik malzeme modifikasyonu ve yüksek hassasiyetli üretim ekipmanlarındaki on yıllık uzmanlığımızdan yararlanıyor.

Muhafaza kiti, T5 LED doğrusal ışıklar ve diğer boru şeklindeki aydınlatma sistemleri için uygundur ve uzun vadeli performans, üstün yayılma ve parlama önleyici aydınlatma efektleri sağlayan sağlam PC (Polikarbonat) ve akrilik malzemeler sağlar.

Bu Kit Neden Öne Çıkıyor:

Yüksek kaliteli PC ve akrilik malzemeleri, hassas ekstrüzyon teknolojisini ve kapsamlı Ar-Ge yeteneklerini birleştiren Xinchen T5 Tüp Muhafaza Kiti, modern aydınlatma çözümleri için üstün optik performans, uzun vadeli dayanıklılık ve estetik esneklik sunar. Doğrudan güvenilir bir Çinli tedarikçiden yüksek kaliteli ekstrüzyon bileşenleri arayan aydınlatma üreticileri için mükemmel seçimdir.

Ürün Parametreleri

Modeli T5-23
Boyut 20*31mm
Renk Çift Renk
Malzeme bilgisayar
Özellik Çevre Dostu, Kolay Kurulum
UV direnci seviyesi f1
Yangın derecesi HB
Yüzey etkisi pürüzsüz yüzey
İşlem Birlikte ekstrüzyon
Başvuru İç mekan LED ışığı
Sertifikasyon ROHS

Temel Özellikler ve Avantajlar

Mükemmel Özellikler:

T5 Tüp Muhafaza Kiti ve gölge kitinin en önemli avantajlarından biri, aydınlatma verimliliğini önemli ölçüde artıran reflektör tasarımıdır. Yansıtma ve ışık kullanımını artıran bu ürün, mekanın her köşesinde bol ışık sağlayarak enerji tüketimini azaltıyor ve daha sürdürülebilir bir aydınlatma çözümü yaratıyor. %93'e varan ışık geçirgenliği sayesinde kaliteden ödün vermeden parlak ve net aydınlatmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Kurulumu kolay:

Basit yapısı hızlı ve kolay kuruluma olanak tanır; abajuru ilgili yuvaya yerleştirmeniz yeterlidir. Bu kullanıcı dostu tasarım, aydınlatma sisteminizin kurulumunu ve devreye alınmasını hemen tamamlayabileceğiniz anlamına gelir; bu da sistemi hem DIY meraklıları hem de profesyonel kurulumcular için ideal kılar.

Yaygın olarak uygulanabilir:

İster ticari bir alanın ambiyansını geliştirmek, davetkar bir kayıt alanı oluşturmak veya bir otopark için verimli aydınlatma sağlamak istiyorsanız, bu ürün ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Modern tasarımı ve özelleştirilebilir renk seçenekleri (şeffaf ve beyaz olarak veya özel gereksinimlerinize göre uyarlanabilir), her ortama kusursuz bir şekilde uyum sağlamasını sağlar.

Çevre dostu ve hafif:

Günümüz dünyasında sürdürülebilir kalkınma her zamankinden daha önemli. T5 Tüp muhafaza kiti, çevresel etkileri en aza indiren malzemeler ve işlemler kullanılarak çevresel faktörler göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Ayrıca hafif yapısı, taşınmasını ve kurulumunu kolaylaştırarak nakliye ve kurulum sırasında karbon emisyonlarını daha da azaltır.

T5 Tube Housing KitT5 Tube Housing Kit

Neden bizi seçmelisiniz?

●Kanıtlanmış Uzmanlık: Yurt içinde ve yurt dışında altı fabrika işleten Xinchen, NVC Optoelectronics, Foshan Lighting ve Opple Lighting gibi önde gelen aydınlatma markalarına hizmet vererek yıllık 200 milyon RMB'yi aşan bir üretim elde etti.

●Hızlı Proje Desteği: Özel ekibimiz 4 saat içinde malzeme modifikasyonu, 2 saat içinde kalıp optimizasyonu ve 1 saat içinde proje maliyet değerlendirmesi sağlar. Numune testleri 7 gün içinde tamamlanıyor ve tam ölçekli üretim 10 gün içinde başlayabiliyor.

●Global Varlık: Vietnam'daki bir fabrikamızla, uluslararası aydınlatma üreticilerini yurt dışı üretim ve tedarik zinciri entegrasyonu konusunda destekliyoruz.

Sertifikalar ve Kalite Güvencesi:

ISO Sertifikalı Üretim

Yangın Derecesi, UV Direnci, Erime İndeksi, Renk Tutarlılığı, Darbe ve İletim Bulanıklığı Testi

Şirkete Genel Bakış:

Yıllık 150 milyon adetlik kapasiteyi destekleyen, Huizhou, Jiaxing, Jiangmen ve Ho Chi Minh City'de altı son teknoloji üretim üssüne ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Tamamı sıkı kalite kontrol sistemleriyle desteklenen, ham madde tedariki, kalıp geliştirme ve şirket içi üretimi kapsayan tam entegre operasyonlar aracılığıyla kaliteye sarsılmaz bir şekilde odaklanıyoruz. Bu tür katı standartlar, her bir T5 Tüp Muhafaza Kitinin en yüksek düzeyde hassasiyet ve güvenilirlikle üretilmesini sağlar.

Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Hindistan ve Güneydoğu Asya'yı kapsayan güçlü küresel ihracat ayak izimizle, aydınlatma sektöründe güvenilir bir tedarikçi olarak itibar kazandık. Yenilikten ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığımızdan güç alarak, dünya çapındaki müşterilerimizle uzun süreli ortaklıklar kurduk ve sunduğumuz her üründe mükemmelliği sunmaya devam ediyoruz.

T5 Tube Housing KitT5 Tube Housing Kit
Sıcak Etiketler: T5 Boru Muhafaza Kiti, Boru Muhafaza Kiti ABD, Muhafaza Kiti Üreticisi
Talep Gönder
İletişim bilgileri
  • Adres

No.2, Qixin 1. Yol, Xinsha Sanayi Bölgesi, Muzhou Kasabası, Xinhui Bölgesi, Jiangmen Şehri, Guangodong Eyaleti, Çin

Doğrudan Çin'deki güvenilir bir LED Abajur, LED Muhafaza, Plastik Malzeme üreticisi ve tedarikçisinden hızlı teklifler ve teknik destek almak için bugün Xinchen ile iletişime geçin.
X
Size daha iyi bir gezinme deneyimi sunmak, site trafiğini analiz etmek ve içeriği kişiselleştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.Gizlilik Politikası
ReddetmekKabul etmek