No.2, Qixin 1. Yol, Xinsha Sanayi Bölgesi, Muzhou Kasabası, Xinhui Bölgesi, Jiangmen Şehri, Guangodong Eyaleti, Çin +86-13392081481 13392081481@163.com
BİZİ TAKİP EDİN -
Ürünler
T5 Tüp İki Renkli Muhafaza
  • T5 Tüp İki Renkli MuhafazaT5 Tüp İki Renkli Muhafaza

T5 Tüp İki Renkli Muhafaza

Xinchen profesyonel bir Çin üreticisidir; modern stil ve pratik performansı harmanlayan yüksek kaliteli T5 Tüp İki Renkli Muhafaza sağlıyoruz. Birinci sınıf malzemelerden yapılmış olup %93 yüksek ışık geçirgenliğine, verimli aydınlatma için reflektör tasarımına ve mükemmel darbe, ısı ve düşük sıcaklık direncine sahiptir. Aletsiz kolay kurulum, özelleştirilebilir boyut ve renkler, otoparklar, barlar ve iş alanları için uygundur. ODM/OEM hizmeti, sıkı QC, altı üretim üssü ve 150 milyon yıllık üretim ile ürünlerimiz dünya çapında ihraç edilmekte ve oldukça tanınmaktadır.

T5 Tüp İki Renkli Muhafaza, plastik modifikasyon, ekstrüzyon kalıp tasarımı ve entegre ekstrüzyon üretim çözümleri konusunda uzmanlaşmış Çin merkezli profesyonel bir üretici olan Jiangmen Xinchen Plastic Electronic Technology Co., Ltd. tarafından geliştirilen ve üretilen yüksek hassasiyetli bir ekstrüzyon ürünüdür.

10 yılı aşkın endüstri deneyimi ve 6 küresel üretim üssü ile desteklenen Xinchen, küresel aydınlatma üreticileri için istikrarlı kalite, hızlı teslim süreleri ve özelleştirilmiş ekstrüzyon çözümleri sunmaktadır.

Bu T5 çift renkli muhafaza, yüksek şeffaflığa sahip PC veya akrilik difüzörü dayanıklı bir taban katmanıyla birleştiren gelişmiş birlikte ekstrüzyon teknolojisini benimser. Optimum ışık yayılımı, yapısal dayanıklılık ve uzun vadeli performans sağlamak üzere LED tüp aydınlatma sistemleri için özel olarak tasarlanmıştır.

Ürün, iç mekan aydınlatmasında, ticari aydınlatmada, endüstriyel aydınlatmada ve doğrusal aydınlatma armatürlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Üretim Gücü

Xinchen aşağıdakileri kapsayan tam entegre bir üretim sistemi işletmektedir:

●Plastik malzeme modifikasyonu (12 üretim hattı)

●Yüksek hassasiyetli ekstrüzyon (128 ekstrüzyon hattı)

●Şirket içi kalıp tasarımı ve imalatı

●Çoklu ekstrüzyon işlemleri:

●Su soğutmalı vakum şekillendirme

●Hava soğutmalı ekstrüzyon

●Yağ soğutmalı ekstrüzyon

●Çift renkli ve çok malzemeli ortak ekstrüzyon

UV test cihazları, entegre küreler ve kızdırma teli test cihazları gibi gelişmiş test ekipmanlarıyla desteklenen sıkı kalite kontrolü sayesinde her ürün, uluslararası kalite standartlarını karşılar.

Ürün Parametreleri

Modeli T5-22
Boyut 23*34mm
Renk Çift renk
Malzeme bilgisayar
Özellik Çevre Dostu, Kolay Kurulum
UV direnci seviyesi f1
Yangın derecesi HB
Yüzey etkisi pürüzsüz yüzey
İşlem Birlikte ekstrüzyon
Başvuru İç mekan LED ışığı
Sertifikasyon ROHS

Temel Özellikler ve Avantajlar

Yüksek verimlilik için tasarlandı:

T5 Borulu Çeki Renkli Muhafazanın en önemli öne çıkan özelliği, aydınlatma verimliliğini önemli ölçüde artıran reflektör tasarımıdır. Bu abajur, ışığın yansımasını ve kullanımını artırarak mekanın her köşesinin etkili bir şekilde aydınlatılmasını sağlar, böylece enerji tüketimini azaltır ve elektrik faturalarından tasarruf sağlar. İster bir otoparkı aydınlatıyor olun, ister canlı bir bar arka planı oluşturuyor olun, ister bir işletme kayıt ortamını oluşturuyor olun, T5 tüplü İki Renkli Muhafaza, aydınlatma ihtiyaçlarınızı kolayca karşılar.

Kurulumu kolay:

Sıkıcı kurulumlara elveda deyin! T5 Borulu Çekme Renkli Muhafaza, özünde kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmıştır. Basit yapıları ve hızlı, kolay kurulumları sayesinde bunları ilgili yuvaya yerleştirmeniz yeterlidir. Bu özellik size sadece zaman kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda profesyonel yardıma ihtiyaç duymadan herkesin kolayca kurulumunu sağlar.

Yaygın olarak uygulanabilir:

T5 Borulu Çekme Renkli Muhafaza, çeşitli iç mekan uygulamaları için uygundur. İster kalabalık bir otoparkı aydınlatıyor olun, ister popüler bir barın ambiyansını zenginleştiriyor olun, ister bir işyeri kayıt defteri için net bir aydınlatma sağlıyor olun, bu ürün ihtiyaçlarınızı mükemmel bir şekilde karşılar. Hafif tasarımı ve çevre dostu malzemeleri, onu stil veya işlevsellikten ödün vermeden sürdürülebilirliğe değer veren kullanıcılar için ideal kılıyor.

Kişiselleştirme, ulaşılabilir:

On yılı aşkın üretim tecrübesiyle üretim tesisimiz, T5 Tüp İki Renkli Muhafazanızın özel ihtiyaçlarınızı mükemmel şekilde karşılamasını sağlamak için ODM/OEM özelleştirme hizmetleri sunmaktadır. İster özel boyutlara ister farklı renk şemalarına ihtiyacınız olsun, vizyonunuza uygun mükemmel aydınlatma çözümünü oluşturmanıza yardımcı olabiliriz.

T5 Tube Two-Color HousingT5 Tube Two-Color Housing

Neden Xinchen'i Seçmelisiniz?

●Tek elden çözüm: malzeme + kalıp + ekstrüzyon + bitmiş ürün

●10 yılı aşkın ekstrüzyon üretim uzmanlığı

●6 küresel fabrika (Çin ve Vietnam)

●Hızlı yanıt: birkaç saat içinde teknik destek

●Küresel alıcılar için güçlü OEM ve ODM yeteneği

Üretim ve Teslimat Yeteneği

●Örnek geliştirme: 7 gün içinde

●Sipariş değerlendirme ve planlama: 48 saat içinde

●Seri üretim teslim süresi: 10 gün içinde

●Yıllık üretim kapasitesi: 200 milyon RMB çıkış değerini aşıyor

Şirkete Genel Bakış:

Şirketimiz, stratejik olarak Huizhou, Jiaxing, Jiangmen ve Ho Chi Minh City'de bulunan ve yıllık 150 milyon adetlik etkileyici üretim ile son teknolojiye sahip altı üretim üssünü işletmekten büyük gurur duymaktadır. Hammadde tedariki ve hassas kalıp üretiminden son üretim aşamasına kadar tüm üretim süreci boyunca sıkı kalite kontrol önlemlerini entegre ederek kaliteye olan sarsılmaz bağlılığımızı sürdürüyoruz. Bu titiz ve titiz yaklaşım, her T5 Tüplü İki Renkli Muhafazanın yüksek mükemmellik standartlarımızı karşılamasını sağlayarak tutarlı kalite ve güvenilir performansı garanti eder.

Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Hindistan ve Güneydoğu Asya dahil olmak üzere önemli pazarlarda güçlü bir küresel ihracat varlığına sahip olarak, küresel aydınlatma endüstrisinde kendimizi sağlam bir şekilde güvenilir ve saygın bir isim olarak kabul ettirdik. Yeniliğe ve müşteri odaklı hizmete olan sarsılmaz bağlılığımızın rehberliğinde, dünya çapında sadık bir müşteri kitlesi kazandık. Değerli müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve aşmak için en yüksek standartlara bağlı kalarak sunduğumuz her üründe mükemmellik için çabalamaya devam edeceğiz.

T5 Tube Two-Color HousingT5 Tube Two-Color Housing
Sıcak Etiketler: T5 Tüp İki Renkli Muhafaza, İki Renkli Lamba Muhafazası Tedarikçisi, LED Tüp Muhafazası Üreticisi
Talep Gönder
İletişim bilgileri
  • Adres

No.2, Qixin 1. Yol, Xinsha Sanayi Bölgesi, Muzhou Kasabası, Xinhui Bölgesi, Jiangmen Şehri, Guangodong Eyaleti, Çin

Doğrudan Çin'deki güvenilir bir LED Abajur, LED Muhafaza, Plastik Malzeme üreticisi ve tedarikçisinden hızlı teklifler ve teknik destek almak için bugün Xinchen ile iletişime geçin.
X
Size daha iyi bir gezinme deneyimi sunmak, site trafiğini analiz etmek ve içeriği kişiselleştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.Gizlilik Politikası
ReddetmekKabul etmek