No.2, Qixin 1. Yol, Xinsha Sanayi Bölgesi, Muzhou Kasabası, Xinhui Bölgesi, Jiangmen Şehri, Guangodong Eyaleti, Çin +86-13392081481 13392081481@163.com
BİZİ TAKİP EDİN -
Ürünler
T8 Tüplü Çift Renkli Muhafaza
  • T8 Tüplü Çift Renkli MuhafazaT8 Tüplü Çift Renkli Muhafaza

T8 Tüplü Çift Renkli Muhafaza

Xinchen, modern tasarım ve pratikliği harmanlayan, yüksek kaliteli T8 Tüplü Çift Renkli Muhafaza üreten ve satan, Çin'in lider üreticisidir. Ekstrüzyon yoluyla birinci sınıf PC'den yapılmış olup mükemmel darbe, ısı ve düşük sıcaklık direncine sahiptir, hafif ve dayanıklıdır. Yüksek ışık verimliliği ve çevre dostu için dahili reflektörlü, 1,2 m uzunluk kesilebilir. Özel alet gerektirmeden kurulumu kolaydır, çift renk değiştirilebilir, otoparklar, ticari alanlar ve barlar için uygundur. Sıkı kalite kontrol, altı üretim üssü, 150 milyon yıllık üretim sunuyoruz ve ürünlerimiz dünya çapında ihraç ediliyor ve oldukça tanınıyor.

T8 Tüplü İkiz Renkli Muhafaza, LED tüp uygulamaları için tasarlanmış, yüksek performanslı, çekilmiş bir aydınlatma muhafazasıdır. Gelişmiş çift renkli ortak ekstrüzyon teknolojisi kullanılarak üretilen bu ürün, optik yayılımı, yapısal korumayı ve estetik tasarımı tek bir çözümde birleştirir. Ticari aydınlatma, endüstriyel aydınlatma ve konut yenileme projelerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

On yılı aşkın ekstrüzyon uzmanlığıyla desteklenen Jiangmen Xinchen Plastic Electronic Technology Co., Ltd. istikrarlı kalite, tutarlı optik performans ve ölçeklenebilir üretim kapasitesi sunarak küresel aydınlatma üreticileri ve OEM/ODM alıcıları için ideal bir seçim haline geliyor.

T8 İkiz Renkli Tüp Kabuğu Nedir?

T8 çift renkli tüp kabuğu, iki malzeme katmanını veya rengini tek bir yapıda birleştiren birlikte kalıptan çekilmiş bir PC (polikarbonat) veya akrilik muhafazayı ifade eder. Tipik olarak, dış katman dayanıklılık ve alev direnci sağlarken, iç katman optimize edilmiş ışık yayılımı veya iletimi sağlar.

Bu entegre tasarım, geleneksel tek katmanlı lamba muhafazalarına kıyasla aydınlatma verimliliğini artırır, görsel konforu artırır ve montaj karmaşıklığını azaltır.

Ürün Parametreleri

Modeli BW-039
Boyut 26*25mm
Renk Beyaz+Süt Beyaz
Malzeme bilgisayar
Özellik Çevre Dostu, Kolay Kurulum
UV direnci seviyesi f1
Yangın derecesi HB
Yüzey etkisi pürüzsüz yüzey
İşlem Birlikte ekstrüzyon
Başvuru Açık ve Kapalı LED ışık
Sertifikasyon ROHS

Temel Özellikler ve Avantajlar

Modern Çift Renkli Tasarım

Bu T8 Tüplü Çift Renkli Muhafaza, farklı aydınlatma tarzlarına ve uygulamalarına uyum sağlayacak çift renk seçenekleriyle temiz ve modern bir görünüme sahiptir. 1,2m uzunluk da proje gereksinimlerine göre özelleştirilebilir.

Dayanıklı Malzeme Yapısı

Yüksek kaliteli PC malzemesinden üretilen kabuk, farklı çalışma ortamlarında güçlü darbe direnci, ısı direnci ve istikrarlı performans sunar. Ekstrüzyon kalıplama işlemi hafif ancak dayanıklı bir yapı sağlar.

Verimli Aydınlatma Performansı

Optimize edilmiş reflektör tasarımı, ışık kullanımını ve parlaklık dağılımını iyileştirerek enerji tüketimini azaltırken net ve rahat bir aydınlatma yaratılmasına yardımcı olur.

Kolay Kurulum

Basit takılabilir kurulum yapısı, karmaşık aletlere gerek kalmadan hızlı montaja olanak tanır ve bu da onu hem profesyonel aydınlatma projeleri hem de günlük kurulum ihtiyaçları için uygun hale getirir.

Çeşitli mekanlara uygun çok fonksiyonlu uygulamalar:

T8 Tüplü Çift Renkli Muhafaza, otoparklar, ticari aydınlatma, ofisler, barlar, süpermarketler ve verimli ve modern LED aydınlatma çözümleri gerektiren diğer iç mekan aydınlatma ortamları için uygundur.

T8 Tube Twin-Color HousingT8 Tube Twin-Color Housing

Neden Tedarikçiniz Olarak Xinchen'i Seçmelisiniz?

Xinchen'i seçmek, hem malzeme mühendisliğini hem de uygulama gereksinimlerini anlayan bir üreticiyle çalışmak anlamına gelir. Hammadde modifikasyonundan bitmiş ekstrüzyon ürünlerine kadar her adım performans, dayanıklılık ve maliyet verimliliği sağlamak amacıyla şirket içinde kontrol edilir.

Güçlü Ar-Ge kapasitesi ve büyük ölçekli üretim kapasitesi ile güvenilir bir T8 boru yuvası tedarikçisi arayan küresel alıcılar için Xinchen, uzun vadeli bir stratejik ortaktır.

Şirkete Genel Bakış:

Şirketimiz, stratejik olarak Huizhou, Jiaxing, Jiangmen ve Ho Chi Minh City'de bulunan ve yıllık 150 milyon adetlik etkileyici üretimle son teknolojiye sahip altı üretim üssünü işletmekten büyük gurur duymaktadır. Hammadde tedariki ve hassas kalıp üretiminden son üretim aşamasına kadar tüm üretim süreci boyunca sıkı kalite kontrol önlemlerini entegre ederek kaliteye olan sarsılmaz bağlılığımızı sürdürüyoruz. Bu titiz ve titiz yönetim yaklaşımı, ürettiğimiz her T8 Tüplü Çift Renkli Muhafazanın yüksek mükemmellik standartlarımıza uymasını, tutarlı kalite ve güvenilir performans sunmasını sağlar.

Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Hindistan ve Güneydoğu Asya'daki önemli pazarları kapsayan güçlü bir küresel ihracat ayak iziyle, küresel aydınlatma sektöründe kendimizi sağlam bir şekilde güvenilir ve saygın bir marka olarak kabul ettirdik. Teknolojik yeniliğe ve müşteri odaklı hizmete olan sarsılmaz bağlılığımız sayesinde dünya çapında sadık bir müşteri kitlesi kazandık. İleriye doğru, dünya çapındaki değerli müşterilerimize yüksek kaliteli aydınlatma bileşenleri ve çözümleri sunarak sunduğumuz her üründe mükemmelliği yakalamaya devam edeceğiz.

T8 Tube Twin-Color HousingT8 Tube Twin-Color Housing

Üretim Gücü ve Kalite Güvencesi

Çin'de ve yurt dışında faaliyet gösteren 6 fabrikasıyla Xinchen, hammadde modifikasyonundan kalıp tasarımı ve ekstrüzyon üretimine kadar tam zincirli üretim yetenekleri sunuyor.

Şirket faaliyet göstermektedir:

128 yüksek hassasiyetli ekstrüzyon üretim hattı

12 plastik modifikasyon hattı

Komple kalıp üretim tesisleri

UV direnci testi, alev testi ve optik ölçüm sistemlerini içeren gelişmiş test ekipmanları

Bu entegre sistem sıkı kalite kontrolü, istikrarlı parti tutarlılığını ve toplu siparişler için hızlı teslimatı sağlar.

SSS

S1: T8 çift renkli kabuk için hangi malzemeler mevcut?

C: Difüzyon, şeffaflık, UV direnci ve alev geciktiricilik gibi özelleştirilebilir özelliklere sahip PC ve akrilik malzemeler sunuyoruz.

S2: Rengi ve yapıyı özelleştirebilir miyim?

C: Evet, renk oranı, yüzey kalitesi ve iç yapı tasarımı dahil olmak üzere tam OEM/ODM özelleştirmesini destekliyoruz.

S3: Tipik teslim süresi nedir?

C: Numuneler 7 gün içinde tamamlanabilir ve seri üretim genellikle sipariş onayından sonraki 10 gün içinde düzenlenir.

S4: Ürün dış mekan kullanımına uygun mu?

C: Evet, UV ışınlarına dayanıklı malzemeler ve hava koşullarına dayanıklı ekstrüzyon işlemleri, onu dış ve yarı dış ortamlar için uygun kılar.

S5: Eksiksiz ekstrüzyon çözümleri sağlıyor musunuz?

C: Evet, yalnızca ekstrüzyon ürünleri değil aynı zamanda kalıplar, malzemeler ve ekstrüzyon ekipmanlarını da eksiksiz bir çözüm olarak sağlıyoruz.

Sıcak Etiketler: T8 Tüplü Çift Renkli Muhafaza, Özel LED Tüp Kabuğu, Endüstriyel Aydınlatma Bileşenleri
Talep Gönder
İletişim bilgileri
  • Adres

No.2, Qixin 1. Yol, Xinsha Sanayi Bölgesi, Muzhou Kasabası, Xinhui Bölgesi, Jiangmen Şehri, Guangodong Eyaleti, Çin

Doğrudan Çin'deki güvenilir bir LED Abajur, LED Muhafaza, Plastik Malzeme üreticisi ve tedarikçisinden hızlı teklifler ve teknik destek almak için bugün Xinchen ile iletişime geçin.
X
Size daha iyi bir gezinme deneyimi sunmak, site trafiğini analiz etmek ve içeriği kişiselleştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.Gizlilik Politikası
ReddetmekKabul etmek